Klub prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje

Članice Kluba prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje svojim novčanim prilozima pružaju podršku opstanku i razvoju Magazinu za ženu i porodicu Bosanska Sumejja.

Prikupljena sredstva bit će upotrijebljena za pripremu, štampu i redov­no objavljivanje Magazina, kao i za podizanje njegovog kvaliteta i širenje aktivnosti Bosanske Sumejje na polju edukacije, afirmacije i promocije Bošnjakinja i muslimanki općenito.

Uplatom godišnje donacije, članice Kluba ostvaruju pravo na tri štampa­na primjerka Magazina za ženu i porodicu Bosanska Sumejja, objavljena u toku jedne godine.

Predloženi iznos godišnje članarine za Klub prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje je 20 KM.

Članstvo se ostvaruje popunjavanjem podataka u Članskom kartonu i uplatom donacije.

Podaci za uplatu donacije su O V D J E, a podaci za Članski karton popunjavaju se O V D J E

Najčešća pitanja

Šta je Klub prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje?

Klub prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje okuplja sve one koji podržavaju naš rad i koji žele svojim doprinosom pomoći opstanak, funkcionisanje i napredak Magazina za ženu i porodicu Bosanska Sumejja.

Ko može biti članica/član Kluba prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje?

Članice Kluba prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje mogu biti fizička i pravna lica.

Kako se postaje članicom/članom Kluba?

Članica/član Kluba prijateljica i prijatelja postaje svaka osoba koja popuni potrebne podatke u Članskom kartonu i koja uplati godišnju donaciju.

Ostvaruju li članice i članovi Kluba neke posebne pogodnosti?

Da. Članice i članovi Kluba prijateljica Bosanske Sumejje ostvaruju pravo na tri štampana primjeraka Magazina za ženu i porodicu Bosanska Sumejja i imaju prednost vezanu za sve manifestacije i aktivnosti Redakcije.

Šta je cilj Kluba prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje?

Cilj pokretanja Kluba prijateljica i prijatelja Bosanske Sumejje je da se na organizovan način pruži prilika svima koji žele da svojim donacijama podrže Magazin, te da se različitim aktivnostima ostvari jača povezanost Redakcije Magazina sa čitateljicama i čitateljima.